Ber om ursäkt för att bilden är ”lite” suddig idag, men hoppas att den annorlunda bildvinkel kompenserar mer än väl för det. Ur den här vinkeln ser man ju väldigt tydligt hur mycket köttet har krympt, det är ju till och med fri sikt under. Man får också en ganska god idé om hur torrt/hårt köttet måste vara för att kunna hålla den bågform det har.
Men det är ju förlåtligt det också. Det är ju idag trots allt 61 veckor sedan jag köpte min naturella Mcfeast på McDonald’s i Värnamo den 24 januari 2011.
Följ mig på Twitter för att inte missa några uppdateringar om ”Hur länge överlever en hamburgare”!
Dag 428 med min hamburgare. 61 veckor. Man ser ljuset under den! #hloeh http://t.co/eWjRrJJe
Dag 428 med min hamburgare. 61 veckor. Man ser ljuset under den! #hloeh http://t.co/eWjRrJJe
Dag 428 med min hamburgare. 61 veckor. Man ser ljuset under den! #hloeh http://t.co/eWjRrJJe
Dag 428 med min hamburgare. 61 veckor. Man ser ljuset under den! #hloeh http://t.co/eWjRrJJe
RT: @ChristerOlsson: Dag 428 med min hamburgare. 61 veckor. Man ser ljuset under den! #hloeh http://t.co/yTMgiyvS (kolla @Middagsfrid)
Dag 428 med min hamburgare. 61 veckor. Man ser ljuset under den! #hloeh http://t.co/eWjRrJJe
Dag 428 med min hamburgare. 61 veckor. Man ser ljuset under den! #hloeh http://t.co/eWjRrJJe